ADAX Shopper er tasken til den rigtige mestershopper

ADAX Shopper er tasken til den rigtige mestershopper

ADAX Shopper er ikke en taske til hvem som helst. Der er en grund til navnet og det er, at der skal shoppes for alle pengene, når man har tasken med sig. Den er stor og der er plads til alle de forskellige make-up ting der kan købes i Matas eller andre butikker. Der er rigeligt plads til den nye Mac eyeliner eller hvad du ellers kunne finde på at købe og putte ned i tasken.

ADAX Shopper er altså ikke for de svagelige

En ADAX Shopper er noget der skal bruges af kvinder, der er meget selvstændige. Du skal nemlig selv kunne bære den, selv når den er fyldt med alt dit nyeindkøbte halløj. Det er ikke en taske der skal bæres af kæresten. Det er altså derfor at ADAX Shopperen ikke er en taske til alle slags kvinder. Det er kvinder med respekt for sig selv og for den kæreste, de måske har. Når man har respekt for nogen, for man dem ikke til at bære en feminin taske, som er fyldt med ens shopping-spree’s levn og rester.

En ADAX Shopper er derfor ikke for alle kvindelige væsener, men for dem der har respekt for sig selv og deres omgangskreds. Det er altså ikke noget en lille prinsesse, uden manerer og uden respekt for andre skal have. Man skal selv kunne bære sin taske, det er en slags uskreven regel indenfor taskebranchen.

Tasker er smarte generelt

Der skal ikke meget indkøb til, før det kræver at man har en taske med. Det er nemlig ikke let at bære alle sine indkøb i hænderne alene. Især hvis man skal ind i andre butikker også bliver det hurtigt en akavet omgang, at købe ind uden en taske. Det giver nemlig et indtryk af, at man enten har stjålet varerne eller at man ikke er smart nok til at tage en taske med. En taske giver ofte et indblik i hvem personen er og om man har styr på sig selv. Det er vigtigt for sit image udadtil, at have en taske med. Hvis man har en ADAX Shopper med vil alle vide at man skal købe ind. Købe ind eller at shoppe er essentielt det samme. Det ene bliver bare regnet for at være tøj eller andre ting. Den anden bliver regnet for at være mad og kedelige ting der købes der.

Det har været mit review af ADAX Shopper – tasken der kan noget.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.