Afhængig af dame sko

Afhængig af dame sko

Trænger du også til nye dame sko? Jeg kan ikke få nok af dame sko. jeg elsker at købe sko og jeg kan gøre det hver dag hvis jeg havde pengene til det selvfølgelig. Når jeg køber nye dame sko bliver jeg bare altid så glad. Jeg synes det er dejligt at glæde sig selv på den måde. jeg tror ikke at jeg er den eneste dame som bliver glad når de køber nye ting til dem selv. Kunne du tænke dig at vide mere om dame sko, så synes jeg du skal læse med her.

Jeg købte nye dame sko

Jeg plejer altid at købe et eller andet til mig selv hver måned. Når jeg først er kommet i gang har jeg som regel også svært ved at stoppe igen. Men jeg tænker ikke at jeg er den eneste som har det på den her måde. I denne her måned købte jeg nye dame sko. Det gjorde jeg faktisk også i sidste måned. men der er selvfølgelig en forklaring på det. Jeg har en tildens til at købe meget tøj også. Til mit tøj skal der selvfølgelig være nogen sko som jeg synes passer til. Hvis jeg ikke lige synes jeg har nogen til det tøj jeg ha købt så er det at jeg går ud og investere i nye sko. Jeg har i alt omkring 34 par sko. Heriblandt damesko, sneakers, stiletter, støvler og sandaler. Jeg synes ikke en dame kan få nok sko. Har du også det på samme måde?

En mode som aldrig forsvinder

Sko har altid været en stor del af mig. Jeg har interesseret mig meget for sko og jeg kan ikke finde på at gå i de samme par sko mere end to dage i streg. Nogen synes jeg går for meget op i det, men det synes jeg nu ikke. Sko er som sagt også en mode som aldrig forsvinder. Vi har alle brug for at have sko. Så hvorfor ikke have sin interesse i sko? Jeg kan ikke se hvordan jeg skulle kunne leve hvis jeg ikke havde muligheden for at bestille nye sko til mig selv. Jeg elsker sko og især dame sko. Mange damer kan sikkert relatere til mig og jeg forstår godt hvordan i har det. Mode er en vigtig del for os damer og jeg synes vi skal have lov til at leve for denne her mode. Især for sko.

Kunne du også tænke dig en taske til dine sko, finder du den her 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.