Bolsjehuset – en uforglemmelig vapesmag med masser af karisma

Bolsjehuset – en uforglemmelig vapesmag med masser af karisma

Du kan let smage forskel på hvilken producent der har lavet din vape væske. Smagen er helt anderledes ved for eksempel bolsjehuset end ved loccomocco. Det er på den måde det eneste der viser forskellen på de forskellige kandidater. Der er dog også andre ting man kan kigge på i forhold til forskellige producenter og mærker.

Bolsjehuset er den bedste og billigste vape væske

Hvad er det gode mon ved bolsjehuset? Det er faktisk noget jeg vil komme ind på senere. Jeg kan ikke fortælle det endnu, først vil jeg fortælle om deres væsker. Det er derfor at jeg nu går ind i det.

Deres væsker har mange forskellige og interessante smage. Der er mange og dejlige smage. For eks. er der en smag der hedder bolsjer og nødder. Det bedste af det hele er, at det er præcis hvad navnet siger det er. Det er nemlig bare bolsjer med nødder i. Altså det er kun smagen, det er ikke rigtige nødder eller bolsjer. Det ville være svært at suge det op i en dampform. De har derfor bare taget en form for ekstrakt og lavet det til en lækker lille væske. Det smager også skide godt og giver godt med høj, for at være ærlig. Det er jo også det man vaper for. Hvis ikke man blev høj på nikotinen er der jo ingen grund til at vape.

Hvad er bolsjehuset og hvorfor er de så gode?

Hvad er bolsjehuset så? Det er skam noget jeg har researchet meget grundigt den sidste tid. Det er i bund og grund bare en producent af vape væske. Det er noget der virkelig er et en begyndende større marked for her de kommende år. Allerede nu er der mange der har fået lavet godt med penge på at sælge og producere vape væske.

Faktisk er der noget jeg ikke har forklaret endnu. Ordet vape er noget jeg bare har brugt, som om alle ved hvad det betyder. Det er en form for e-cigaret, men den er ikke farlig for dig ligesom cigaretter er. Jeg er personligt storbruger af en sådan teknologisk vidunderting. Jeg ved også hvad det er nu. Det er nemlig en form for vandpibe, bare i en bæremulig form. Den er let og fylder meget lidt. Eller man kan naturligvis finde mange forskellige størrelser og vægte på vaperne. Der er nogle der vejer 100 g og nogle der vejer 600 g.