CNC drejning plast – din måde at få drejet din plastik på

CNC drejning plast – din måde at få drejet din plastik på

Der er ikke mange måder at dreje sin plastik på, men jeg kender i hvert fald én. Det er CNC drejning plast. Det er faktisk den mest effektive måde at klare det på ved jeg. Det er ikke alle, som gør det på den måde men det er klart den bedste på alle tænkelige puntker. Det er i hvert fald det som jeg har hørt hos alle mine håndværker venner.

Jeg laver CNC drejning plast dagligt

Det er ikke fordi jeg ikke er stolt af mit arbejde, men der er ikke mange der kender til det. Det er noget jeg synes er rigtig træls og derfor prøver jeg nogle gange at sprede ordet om hvad det egentlig er jeg laver. Derfor skal der gerne være mange som læser med i denne tråd. Jeg ved nemlig ikke hvor jeg ellers kunne skrive henne og forklare mit arbejde, for alle. Det ville være lækkert hvis jeg kunne få alles telefonnumre og bare sende en kollektiv besked jo. Det er nok desværre ikke muligt for mig lige i øjeblikket, men det kommer måske en dag. Måske hvis jeg bliver præsident og giver den gas med mindre privatliv online kan jeg få det. Det kunne være jeg skulle stille op som det, en dag, fordi jeg er sikker på at vinde. Det er bare en gen jeg har. Jeg vinder alt hvad jeg virkelig gerne vil vinde. Hvis jeg er lidt ligeglad med det vinder jeg ikke, men hvis jeg virkelig gerne vil kan jeg love dig for at jeg vinder.

CNC drejning plast er en sand kunst

Jeg, som arbejder med det dagligt, kan med det samme sige hvis man vil have talent for det. Det er der ikke mange, som ville. Det er fordi det kræver stor tålmodighed og masser af gåpåmod. Det har mange ikke og derfor gider jeg ikke lade mange prøve det. Jeg er selv en vaske ægte kunster, når det kommer til mit arbejde. Altså jeg kan det hele indenfor det hele og jeg er goddamn god til det. Hvis ikke jeg vidste bedre ville jeg faktisk tænke at jeg var den bedste i Danmark til mit arbejde. Der er sikkert en eller anden som er lige præcis en lille smule bedre end mig og det ville godt nok være en smule surt, men det ville være realistisk.

Det var alt for i dag, vi ses igen snart.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.