Daggryssimulator er noget alle nok ville kunne se er ret cool

Daggryssimulator er noget alle nok ville kunne se er ret cool

Hvad er en daggryssimulator mon? Det er dog ikke så svært at finde ud af hvis man bare prøver at tænkt sig lidt om. Det er jo noget at det letteste at regne ud hvis man ved hvad en simulator er. Det er jo bare en simulation af daggry, hvilket som mange ved er en af de smukkeste dele af dagen.

Jeg kunne godt tænke mig en daggryssimulator

Det er jo noget at det fedeste, at kunne vågne op til daggry, men ingen gider at stå så tidligt op, i hvert fald om sommeren. Det ville være det rene vanvid at stå op kl. 3:50 for at se daggryet. Hvis man i stedet så en simulation af det og man kunne indstille den til kl. 9 eller deromkring ville jeg også kunne være med. Det er noget som starter ens dag super godt ud, men det er også noget man skal betale for. Det kommer jo an på om du har lyst til at spendere penge på at kunne starte dagen og ud. Det kunne jeg godt finde på, hvis det var mig, der skulle betale og jeg havde pengene. Jeg ville da klart gerne have en daggrysimulator inde på mit soveværelse, hvis jeg havde råd til det. Det er dog ikke lige den situation jeg er i lige nu. Jeg har ikke de store summer, som jeg kan bruge på “unødvendige” ting, som en simulator, også selvom det er rigtig cool.

En daggryssimulator er ikke helt dumt at have stående

Det er jo ikke kun fordi den giver dig en god morgen, men hvis du holder fest er den også fed. Det er jo et seriøst samtaleemne, sådan en ting. Jeg ville i hvert fald gerne have en god samtale omhandlende en sådan ting og for at finde ud af om den faktisk er det værd. Det er jeg næsten sikker på at den er og derfor er jeg allerede hype over den. Det er virkelig noget jeg godt kunne tænke mig at skulle bruge min næste månedsløn på også selvom jeg så skal sulte resten af måneden. Det er da for fedt at man hver dag kan stå op til en daggry, hvor solen er så urealistisk smuk. Det er noget jeg elsker. Hvad ville du gøre, hvis du skulle stå op kl 4 om morgenen for at se en daggry. Imens du gør det, ser jeg bare min egen private.