Damesko giver dig en våd næse på den gode måde

Damesko giver dig en våd næse på den gode måde

Hvis ikke det var fordi jeg var en mand, havde jeg gået op i damesko. Det er meget mere simpelt med herresko. Det handler mest af alt bare om prisen og så at tage dem på. Med kvinder er det noget andet. Der skal man koordinere og de behøver ikke at koste meget, så længe det ser godt ud. Det er jeg lidt misundelig på. Det kan du selvfølgelig læse mere om hvis du er interesseret.

Damesko giver altså noget nyt til mode

Som en gammel rapper og nok den bedste nogensinde faktisk engang sagde. “Dine sko udgør ca. 90% af hele dit outfit”. Det er noget jeg kun kan være enig i. Det er kloge ord fra Eminem lige der og jeg har levet ud fra det lige siden. Det er også derfor jeg prøver at sprede budskabet om, at du skal gå op i hvilke sko du har på. Det handler om at du endelig bare skal sige jeg skal have de fede sko og så ikke så meget tøj. Jeg har i hvert fald altid levet ud fra de ord, siden jeg hørte dem. Det er derfor jeg elsker sko. Derfor skriver jeg nu, ikke kun om herresko, men også om damesko. Det er noget nyt, som jeg synes er ret sjovt, da jeg ikke ved alt for meget om kvinder. Det er derfor at jeg synes det er sjovt. Det er ikke fordi jeg nogensinde kunne finde på at hoppe i 10 cm høje stilletter og jeg forstår ikke hvorfor kvinder gør det.

Damesko er sku lidt en spøjs fisk

Jeg fatter ikke en bjælle, når kvinderne siger at deres sko ikke passer til noget. Det handler ikke om at skoene skal passe til noget, men outfittet skal passe skoene. Det er faktisk det, som det hele går ud på synes jeg. Det jeg gør når jeg skal finde ud af hvad jeg skal have på til fest er: Først finder jeg mine sko, da det ikke altid er helt let at udvælge dem. Derefter finder jeg bukser og en t-shirt. Det er nemlig det som jeg skal have på, hvis det er en indendørs-fest. Til sidst finder jeg en jakke, som normalt bare er sort. Det er nemlig noget der passer til alting, synes jeg. Det er nemt og enkelt. Derudover virker det faktisk hver gang. Jeg rocker alle fester med mit outfit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.