Ekoheat røgsuger – Hvad gør du når din mixtape brænder for mege

Ekoheat røgsuger – Hvad gør du når din mixtape brænder for mege

Hvad ville du gøre hvis din mixtape bare brød ud i flammer? Du ville selvfølgelig slukke branden, men hvad med alt røgen? Du ville aldrig få den helt ud, medmindre du har en ekoheat røgsuger. Det er nemlig den eneste røgsuger der vil kunne suge alt røgen ud, som ikke tager 3 år og en masse larm.

Ekoheat røgsuger giver dig alle muligheder for et røgfrit hjem

Det smarte ved en ekoheat røgsuger er at den også suger din cigaretrøg for dig. Det betyder at du ikke engang skal udenfor, hvis du skal ryge en lille smøg. Det er jo en af de smarteste systemer for den afhængige røgsuger. Det er på den måde muligt for dig at slippe for alt det besværglige og bare nyde dine smøger i fred. Jeg ville personligt bruge dette tilbud hver hvis jeg blev en smøgafhæning. Jeg er personligt meget stor fan af vapedamp og bruger derfor ikke de ulækre cigaretter. Det er jo ikke ligefrem en lugtfri hobby at suge ildelugtende røg ned i lungerne. Det er også dumt fordi det hænger til tøjet, hvilket jo giver alle muligheder for at få en til at lugte,

Jeg er ikke på smøgertoget endnu, men det bliver jeg måske engang. Jeg synes i hvert fald livet er for kort til ikke at nyde det ufarlige ting. Nikotinhøj er også en høj og den skader ikke dit indre system, den giver bare en sjov følelse.

Ekoheat røgsuger og mine egne oplevelser

Jeg er af den mening at hvis der er røg så skal de dæleme væk og det skal gå hurtigt. Jeg kan ikke lide lugten, så jeg er ikke ligefrem tilgivende overfor ild indenfor. Det betyder også at jeg for længe siden installerede en ekoheat røgsuger i min hus og den har hjulpet mig ved flere lejligheder. Det er nemlig sådan at jeg har nogle syge venner. Det er legit gakkede i hovedet. Det betyder så også at jeg flere gange har været nød til at ringe til brandvæsenet og få slukket nogle indendørs brande. Jeg har derfor været meget glad for at alt røgen ikke blev inde i huset, længere end nødvendigt og det var meget kort, da min røgsuger bare fik det hele ud med det samme. Hvis ikke den gjorde det havde jeg flyttet allerede og for lang tid siden.

Vi ses i næste uge mine dejlige læsere jeg tænker altid på jer.