Er dine solceller mudret til, eller bare meget beskidte – Solcellerengøring

Er dine solceller mudret til, eller bare meget beskidte – Solcellerengøring

Jeg hedder Jacobe Samuelsen og jeg har solceller. Det har været hårdt for mig, som kvinde at leve i en verden designet af mænd, men jeg har klaret mig. Derudover har jeg haft det svært med mine solceller på det seneste. Det er fordi, at de er helt dækket til af mudder og andet skidt. Det beskyder at jeg har bestilt mig solcellerengøring. Jeg vil fortælle videre om hvordan rengøringen er gået og om jeg kan anbefale den til andre. Læs med hvis i vil høre mere.

En solcellerengøring – min oplevelse med det

Som sagt tidligere er mit navn Jacobe Samuelsen og jeg har en oplevelse, som jeg vil dele med internettet. Jeg har jo som enlig kvinde i dette mandschauvinistiske samfund, måtte lære at klare mig selv. Det vil sige at jeg selv skal ringe til en elektriker eller blikkenslager, hvis der skal gøres noget som helst i den her butik.
Det betyder så også at jeg selv skulle finde en måde at klare en solcellerengøring på. Det var heldigvis meget enkelt. Jeg skulle bare skrive til thyclean og så kom der et par friske gutter, med flotte arme og klarede det hele for mig. Jeg kan godt fortælle jer alle at jeg var overrasket over hvor lidt de chikanerede mig seksuelt. Det er jo normalt for mænd, at lade være med at tænke på hvordan andre har det med deres ufølsomhed, er det ikke? De to dejlige mandfolk, som kom forbi lod sig slet ikke mærke med, at jeg var en kvinde i min bedste alder. Jeg havde jo troet at jeg blev nød til at gå i selvforsvarsmode, med den kniv som jeg har gemt under vindueskarmen i gangen. Jeg kunne nok næsten ikke have været mere fejlinformeret.

Min fejl

Jeg havde jo troet, at jeg skulle have en tur, imod min vilje af de to gutter. Det skulle jeg altså ikke, de kom simpelthen bare for at lave den solcellerengøring. Der skete ikke mere, udover at jeg sagde tak og betalte dem med det samme. Det er en helt ny oplevelse for mig. Altså ikke fordi jeg har haft dårlige oplevelser med folk, men i denne tid hører jeg kun dårligt. Jeg vil derfor rose dem for deres solcellerengøring og sige mange tak for arbejdet og jeg vil helt sikker hyrer jer igen.

Jeg siger mange tak drengene.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.