Hvis ikke du har prøvet microcement har du lavet en livsfejl

Hvis ikke du har prøvet microcement har du lavet en livsfejl

Hvis du ikke kender til microcement er jeg ikke sikker på at vi kan have en seriøs samtale. Det er ikke noget personligt, men jeg snakker ikke med uvidende personer. Som person synes jeg at man ikke har nogen form for livserfaring, hvis ikke den minimale cement har været sammen med dig.

Microcement giver mig kuldegysninger

Jeg ved ikke hvorfor microcement bringer så mange emotioner frem i mig. Det er bare et faktum, at det gør det. Jeg har altid haft det sådan, når samtalen drejes hen mod “rigtigt arbejde”. Jeg kan simpelthen ikke have hvis man ikke har noget fysiske erfaringer med at mure med microcement. Jeg bliver sur indenvendigt og det går ud over dig udenvendigt. Det er derfor vi aldrig burde snakke om fysiske oplevelser. Det er så det jeg har at sige om mine egne tanker i forhold til at microcement. Hvis du har andre ideer er jeg da frisk på at høre dem.

Hvad siger i til at jeg fortæller lidt om mine egne oplevelser omkring det jeg kalder god etik i samtaler. Jeg mener det hele handler om at have respekt for personen overfor dig. Det handler derfor om ikke at sige noget der vil sætte personen ned, men i stedet opløfte ham eller hende. Det er noget ikke alle kan finde ud af har jeg dog fundet ud af. Måske skal jeg ud og sige ohøj, hvad har i gang i. Jeg har i hvert fald snart fået nok af det her samfund som ikke kan finde ud af at snakke ordentligt til hinanden.

Microcement er kun for rigtige spillere

Jeg har som sagt ikke noget respekt for folk uden erfaringer med microcement og det er fordi det kun er rigtige spillere, som bruger det. Det er noget jeg længe har tænkt på, da det er noget af det bedste indenfor murerverdenen og folk har ikke brugt det. Det er noget der virkelig kan få mit blod i kog og få det værste ud af mig. Det er det samme som når nogen er racistiske føler jeg. For det giver ikke nogen mening for mig. Racisme er jo åndssvagt og det samme er det, når man ikke bruger det bedste man kan bruge.

Det har været mine ord på det her område og jeg håber at folk endelig begynder at forstå vigtigheden af mine ord. Vi ses i mnæste uge mine kære læsere.