Luftfoto på Fyn – mange fede muligheder

Luftfoto på Fyn – mange fede muligheder

I sidste uge var jeg ude og få taget et luftfoto på Fyn – og jeg var overrakset over resultatet! Dronerne var ekstremt sjove at følge, og måden de styrede dem på. Mega fedt at se hvor mange forskellige vinkler dronerne kan fange. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har fået et luftfoto på Fyn med hjælp fra dronerne.

Få genskabt gamle minder

Efter jeg havde fået taget et luftfoto på Fyn, så fortalte jeg det til mine nærmeste. De synes det lød spændende, og ville gerne høre mere om det. Da jeg fortalte dem om det, blev det hurtig et samtaleemne til den næste familiefest. Jeg forklarede dem om mit luftfoto på Fyn, og blev nødt til at hente billedet senere på aftenen fordi der var så stor interesse for det. De synes det var helt vildt spændende at se mit luftoto over Fyn, og det område hvor vi boede. Det giver et helt andet perspektiv over byen, og det er fedt at se hvordan byen har udviklet sig gennem de seneste år. Nye tilbygninger, fjernede bygninger, skovområder der er blevet fældet og meget mere.

Unik gaveidé

Eftersom det blev taget så godt imod af min familie, synes jeg dette er den perfekte idé til en gave. Et luftfoto på Fyn, eller det område som du bor i, det er bare noget unikt. Det sidder en masse tanker igang, og man kan genskabe mange smukke minder. Det at se hvordan byen ser ud nu, og så huske tilbage på hvordan den så ud da man selv var barn. Det giver bare en god følelse i kroppen. Så mit luftfofo over Fyn var helt bestemt en god idé, og derfor kan jeg kun anbefale det som en potentiel gave til dig der gerne vil give noget kreativt og anderledes.

Mangler du servicetjek på dit trailer værksted? Læs mere her

Dronerne kan meget mere

Jeg fik som nævnt taget et luftfoto over Fyn, men med dronerne kan du meget mere. De giver mange forskellige muligheder, og du kan næsten få alt lavet. Med dronerne kan man både skabe helt basale videofilm, lange film, reklamefilm og mere. Netop derfor går jeg allerede og overvejer, om jeg igen skal ud og have taget nye luftfotos. Denne gang har jeg tænkt på tanken om at få lavet en film i- og omkring det kvarter hvor jeg bor. Jeg tror det kunne være rigtig fedt at have den video og se tilbage på om 10 år, og se udviklingen.