Men helt egen hjemmeside løsning

Men helt egen hjemmeside løsning

Fuldt tilfreds med min hjemmeside løsning

Som nyopstartet virksomhedsejer, er jeg fuldt ud tilfreds efter at have købt en billig hjemmeside løsning fra et eksternt bureau.
Jeg har, med start for nogle måneder siden, oprettet lille firma der sælger små dimser til alverdens ting. Jeg har åbnet en lille fysisk butik, hvor salget egentligt har været fint nok. Men jeg har i længere tid gået med en lille drøm om at få min egen hjemmeside hvor folk kan se, hvad jeg har at tilbyde i min shop.
Efter at have haft kontakt med flere bureauer, fandt jeg en fyr der kunne alt hvad jeg havde brug for, og mere til, til en rigtigt god pris i forhold til mange af de andre.

Custom programmering

Selvom jeg egentligt “bare” har fået en hjemmeside løsning, baseret på en wordpress skabelon, så er der alligevel en del af det, der er blevet omprogrammeret efterfølgende, og jeg har blandt andet fået implementeret en kontaktformular med tilhørende API, så potentielle kunder der besøger min side kan kontakte mig, hvis de er interesseret i nogle af mine produkter. Min mail API virker ved at jeg får min kontaktformular, til at sende en mail til min egen mail, fra min egen mail. I forlængelse med det, fik jeg også lavet noget sikkerheds hokus pokus, der gør at det kun er mig selv der kan sende mails ud, igennem min mail. Inden jeg fik det sat op, viste mit bureau mig noget totalt mindblowing da de pludselig på 30 sekunder kunne sende en mail til mig, fra mig, som intet i princippet havde med mig at gøre.

Var det pengene værd?

Jeg bliver tit spurgt om det egentligt var pengene værd, at jeg fik min egen hjemmeside løsning, og til det har jeg kun 1 svar: “JA”. Jeg er så glad for at jeg fik det gjort, og det kan bestemt også mærkes på omsætningen. Jeg ville gøre det hele igen uden at blinke, hvis jeg vidste hvad jeg ved nu, da jeg tog beslutningen.