Online køb af chokoladebar

Online køb af chokoladebar

Billig chokoladebar

Her den anden dag sad kæresten og jeg og bingede game of thrones for 3 gang. Halvvejs inde i et afsnit fik jeg en helt ustyrlig lyst til en chokoladebar, men om skæbnen ikke ville det, at min kæreste havde spist den sidste.
Som de dovne mennesker vi er gik vi online for at se om vi ikke kunne finde en nem løsning på at få noget chokolade ind i huset. Til vores store overraskelse, var det åbentbart kun et par kliks væk, og allerede efter 2 dage fik vi en levering lige til døren. Det har aldrig været nemmere!
Det bedste af det hele var næsten udvalget, jeg kunne nemlig få mine guldbare i forskellige slags, og kæresten kunne få sine yankie’s.

Den online slikbutik

Udover at der var et hav af chokolade på sliknet, så havde de også alverdens andet slik. Der var seriøst ALT. Skumslik, chokolade, surt slik, vingummi, engelsk vingummi, lakrids, slikpinde og bolcher. you name it, they got it. Så nu har vi bestilt en ordenlig omgang så vi er klar til næste weekend når vi skal videre med game of thrones.

Kollegaerne er hoppet med på bølgen

Den anden dag fortalte jeg en af mine gode venner og kollegaer om mit/vores lille online fund, men han virkede ikke synligt interesseret i opdagelsen. Men han havde alligevel tjekket det ud da han kom hjem, og dagen efter kendte alle på kontoret pludseligt til vores lille nye slik leverandør og jeg har efterfølgende været i kontakt med ejeren og jeg har fået et kilo slik som tak for at sprede budskabet. Det kalder jeg god kundeservice.