Redskaber til biavl er noget af det første du skal anskaffe dig

Redskaber til biavl er noget af det første du skal anskaffe dig

Du har allerede problemer, hvis ikke du har indkøbt nogle redskaber til biavl. Det er jo nok den vigtigste del af at have bier. Det er jo ikke fordi du bare kan bruge dine hænder til det hele. Du er jo ikke en bjørn med kæmpe grabber og ligeglad med at blive stukket. Det ville i hvert fald være vildt hvis du var.

Redskaber til biavl er det vigtigste

Det er nu du skal reevaluere dit liv og tænke dig om, om du nogensinde har tænkt dig om. Det er ikke noget jeg ligefrem tror du har, hvis ikke du har lyst til at bruge redskaber til at avle bier. Det er næsten grænsende til det retarderede vil jeg nok sige. Det er måske lidt langt at gå, men det er altså virkelig dumt. Det er jo ligesom ikke at bruge skøjter når man spiller ishockey. Det er ligesom bare noget du har brug for ellers bliver du for det første stukket, men også får du ingen honning. Det er ligesom den egentlige grund til at have bier, altså at få honning ud af det. Det er jo ikke fordi bier er kæledyr. Man kan ikke rigtig bruge dem til andet end at lave honning og måske bivoks. Resten er decideret ligegyldigt. Eller du kan måske få dine blomster til at blive kønnere men jeg ved ikke så meget om det.

Selv jeg har redskaber til biavl og jeg har ingen bier

Jeg ved ikke hvorfor jeg har redskaber til biavl i min garage, men det har jeg altså. Det værste ved det er jo at jeg ingen bier har, så det giver altså ikke meget mening synes jeg. Det er ligesom at have en computer, men ikke noget at bruge den til. De ligger bare og samler støv hele dagen lang. Det er jo lidt trist og jeg har da også overvejet om jeg skulle bruge min tid på noget biavl. Men så alligevel har jeg ikke rigtig lyst til at skulle slås med det. Det er jo ikke ligefrem en ting jeg har tænkt meget på i fortiden. Jeg ved dog at min bedstefar havde bier og lavede sin egen honning, hvilket skulle have smagt rigtig godt. Derfor har jeg jo lidt biavling i blodet. Det er dog ikke noget der lyder mega fedt for mig må jeg indrømme. Hvis jeg gør det skal jeg nok skrive om det ;=).