Rengøringssvampe som hjælper

Rengøringssvampe som hjælper

Jeg gik ned ad strøget. Jeg så med det samme at der var billige rengøringssvampe på tilbud. Jeg tænkte at det lød virkelig billigt. Man kunne nemlig købe 1o stk for omkring 35 kroner. Jeg blev selvfølgelig hurtigt fanget af skiltet fordi at jeg vidste at jeg stod manglede nogen rengøringssvampe. Jeg brugte rengøringssvampe til at tage min opvask, til at vakse mine vinduer ordentlige rene og blandt andet også til at skrubbe snavs væk fra gulvet som min gulvmoppe ikke kunne fjerne. Spørgsmålet var bare om jeg virkelig havde behov for 10 stk?

Jeg købte rengøringssvampe

Selvfølgelig blev jeg drevet af det gode tilbud. Jeg forlod strøget og gik ind og købte 10 stk rengøringssvampe. Jeg husker tydeligt at solen skinnede og jeg var glad da jeg gik fra butikken og havde købt 10 stk rengøringssvampe. Jeg glædede mig til at komme hjem med dem, for de var i bund og grund ret trælse at gå med. Heldigvis skulle jeg ikke så langt. Men jeg husker stadig det var en befrielse at komme hjem og få dem smidt fra mig. På vej tænkte jeg selvfølgelig på, hvad jeg skulle bruge disse 10 stk rengøringsvampe til. For mine opvask var taget i går og jeg pudsede faktisk mine vinduer forleden. Jeg havde godt spekuleret på, på vejen hjem,  at jeg synes det var forundrende at der var så mange biler som ikke var rene men beskidte her i det danske sommervejr. – og der slog det mig lige pludselig.

Billig bilvask i 4 uger

Jeg havde altid drømt at komme på backpacker rejse med en veninde i min sommerferie. Men jeg synes egentlig at jeg manglede de sidste lommepenge for at tage afsted. Det slog mig derfor, på vejen hjem med de her rengøringssvampe, at jeg kunne tilbyde billig bilvask her hen over sommerferien. jeg valgte at markedsføre min ide på Facebook og Instagram. Jeg tilbød billig bilvask i 4 uger. Du kunne få din vasket for 25 kroner. Jeg brugte hver dag på at stå og vaske biler i tidsrummet 9-19. Jeg fik vasket så mange biler at jeg på  4 uger fik tjent 12.600 kroner sammen. Med andre ord fik jeg som sagt også brugt mine rengøringssvampe. Jeg var endda nødsaget til at gå ned igen og købe 10 stk mere, fordi jeg havde været så flittig. Jeg var så glad for mit valg med billig bilvask. Det er helt surrealistisk at en dag på strøget skulle fører til at jeg kunne komme på backpacker rejse med min veninde her i sommers. Vi havde en af de bedste ferier jeg nogensinde har været på.

Det kan være du også leder efter rengøring til dine solceller?