Skal dine ejendele være sikre? Samsonite kufferter er svaret

Skal dine ejendele være sikre? Samsonite kufferter er svaret

Kender du det at du skal ud og flyve og egentlig ikke vel have dine ting ødelagt. Du har sikkert set hvordan flyvepersonalet behandler dine ting. Det er ikke pænt særlig ofte. Samsonite har lavet en kuffert der virkelig kan holde til den hårdhændede behandling som dine ting får.

Flyveturen overleves med Samsonite

Hvis du skal på ferie og gerne vil have nogle elektroniske himstregimser med dig skal de ofte ligge i din bagage og ikke i selve kupéen, som du er i. Det betyder at den skal igennem en stor transport og den skal lastes ind i flyet. Det sker ofte ved vold og meget hårdhændet, der er mange video hvor flypersonalet kaster ens egendele meget hårdhændet ind i flyveren. Det er som regel ikke sundt for elektronik at få en sådan behandling. Derfor burde alle der tager fly ofte, også investere i en Samsonite kuffert. Den er ekstremt hård og kan holde til næsten alt hvad man kan udsætte den for.

Det er videoer på youtube med kufferter der bliver kørt over og stadig er intakte bagefter, derfor burde de også kunne holde til flyet. Det er også gode priser i forhold til hvor holdbare de faktisk er. Jeg er vild med min og den har altid holdt mine elektronik sikker, når jeg har fløjet – selv med Ryan Air. jeg ved det lyder skørt, men det er sandt.

Hvad kan den ikke?

Den kan ikke lave drinks, men ellers kan den klare det hele for dig. Samsonite har virkelig lavet noget godt. Jeg var på ferie i Spanien med min kæreste og jeg havde den med alle steder, fordi den var så holdbar. Jeg er virkelig stor fan af min Samsonite kuffert.

Da jeg var på ferie boede vi i et feriekompleks, som Danskfolkeferie havde arrangeret. Det var et rigtig luksussted, med masser af billige drinks og god udsigt. Der var også rigtig mange fugle at kigge på.
Det lå også rigtig centralt, til alle de fede turistattraktioner, hvilket gjorde det nemt at have min Samsonite kuffert med. Det smarte ved den er også dens hjul på bunden. De kører super godt hen over fliser og asfalt. Det var ingen problem for min kæreste heller og hun har ellers altid problemer med sådan noget.

Hos mig er der 5 stjerner og det er meget godt.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.