Skrædder Brønshøj – det er en helt okay skrædder #ilike

Skrædder Brønshøj – det er en helt okay skrædder #ilike

Jeg er som mange af mine læsere måske ved meget forelsket i at bruge penge på tøj. Derfor har jeg nu valgt at bruge nogle af mine på den lokale skrædder Brønshøj. Hvad ville dine forældre sige hvis du brugte flere tusinde på 3 stykker tøj? Det er noget jeg har tænkt meget på… Er det overhovedet normalt at bruge så mange penge på tøj?

Hvad gør din skrædder Brønshøj for dig?

Hvad skrædder Brønshøj gør for dig er ligesom at spørge dig selv om du kan lide Nutella. Svaret er altid positivt og det er derfor jeg er vild med denne skrædder. Der er ikke noget så godt som hvis man har en god skrædder. Det er ligesom hvis man får et barn og det barn bliver verdens rigeste og han eller hun giver dig en masse penge, bare fordi du er deres forældre. Det er sådan det føles at have en rigtig god skrædder. Jeg kan fortælle dig at skrædder Brønshøj er på den måde. Der er ikke en finger at sætte på deres arbejde, i hvert fald ikke på en dårlig måde det er jeg sikker på. Det er en af de bedste følelser man kan have, når ens tøj bare sidder perfekt.

Jeg har altid gået til den lokale skrædder i Brønshøj, men engang prøvede jeg en anden og det var slet ikke det samme. Jeg er så imponeret over deres arbejde og andre skulle prøve at købe der.

Hvad mangler du høj skrædder Brønshøj?

Der er ikke noget du ikke kan få hos skrædder Brønshøj tror jeg. Det er et farraffenland af bare goder. Der er sko, bukser og trøjer, men det bedste er at du bare kan sige hvad du vil have og det bliver lavet til dig. Der er ikke noget af dit tøj, som ikke kommer til at sidde godt, så længe du går til den skrædder og køber dit tøj. Jeg ved godt at mange tror at det er lidt eksklusivt at købe tøj hos en skrædder. Det er du altså ikke, det er deres arbejde at lave tøj og det er hvad de gør. Jeg synes alle burde gå til en skrædder og få tøj. Det er bare meget mere flot der.

Jeg er glad for min skrædder og er sikker på at du vil have samme oplevelse. Vi ses i næste uge min elskede læsere.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.