Søger du en lækker kvalitets gødning – Så er Advanced Nutrients et helt fantastisk bud på dette. 

Søger du en lækker kvalitets gødning – Så er Advanced Nutrients et helt fantastisk bud på dette. 

Advanced Nutrients er et firma, der forstår dit behov for højt ydende og hurtigt voksende planter! Hvis du bruger gødninger fremstillet af andre virksomheder, kan du risikere at miste noget af dit udbytte og eller penge. Og Hvorfor så det? Jo, Fordi mange producenter ikke har produceret deres produkter eller designet dem til netop de afgrøderne du gror – Cannabis. Dette gør Advanced, nemlig! 

Michael Straumietis & Advanced Nutrients

En person forstod dette – Michael Straumietis, den mand, der ville revolutionere hydroponics ved at blive ejeren af ​​Advanced Nutrients, et af de mest populære næringsstoffer på markedet. Særligt er Advanced meget anerkendt over hele Amerika, som nu også er ved at brede sig ind over Europa. 

Advanced har et team af topforskere, der arbejder nat og dag for at lave produkter, der får dit gro rum til at producere større, smagsrige og mere rige afgrøder.

De planter du gror har specielle behov. Gennem stringent test blev Advanced Nutrients den første til at opdage disse unikke behov. Og de har netop designet produkter, der giver dine afgrøder præcis, hvad de har brug for, når de har brug for det.

Dine afgrøder vil vokse hurtigere, blomstre hurtigere og vil give mere, når du bruger Advanced Nutrients. 

Ikke alene er Advanced Nutrients produkter blandt nogle af de bedst sælgende på markedet. Men Advanced Nutrients har også modtaget international anerkendelse.

voksende formler


Virksomheden har skabt snesevis af kraftfulde voksende formler, herunder Sensi Pro Two Plus-programmet, som indeholder mikrojusterede ugentlige formuleringer designet til at tilfredsstille dine planters skiftende behov under blomstring og modning. De har også oprettet en premium todelt bloom gødning kaldet Connoisseur, der bruger proprietære materialer til at skubbe planter til deres højeste udbytter, der nogensinde er set. For dyrkere, der vil have de bedste og mest duftende afgrøder nogensinde

Alle Advanced Nutrients produkter er støttet af en hidtil uset 100% garanti. Garantien betyder, at producenterne kan købe og bruge produkterne med sikkerhed for, at du får det bedste ud af dine dyrebare afgrøder.

Ingen andre tilbyder en garanti som advanced gør, fordi ingen andre tester, designer og fremstiller specifikt til hydroponics havearbejde behov.

Løbende plante-specifikke test viser, at Advanced Nutrients produkter øger kraftigt, modningshastighed, udbytte og styrke. Deres produkter er udviklede ernæringsprogrammer, jordbehandlinger, tilsætningsstoffer til rodzoner, bladsprayer, forebyggende midler, inokuleringsmidler, komposttæer og andre højt effektive specialformler. Der hjælper dyrkere med at skabe stærke planter, der er beskyttet mod skadedyr og sygdomme, som plager dyrkere.


Advanced er et anerkendt kvalitetsbrand inden for gødnings producenter, de har særligt gjort sig bemærkede på deres sjove og kreative designs på de forskellige produkter. Dette brand er til dem der ønsker kvalitet, til dem som kan lide at nørde lidt, til dem som gerne betaler for det bedste til deres planter. 

Men måske er du bare en af dem der søger microcement? Så læs med her!